MaaG's FotoPage

By: ZiE MaaG

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 15:04 Email | Share | | Bookmark
"Mat Desa & Cik Yah"






Pada 10/01/2009 aku dan berbelas photographer senior and junior mengikuti pre-wedding shooting bermula dari Jetti Butterworth sampailah kat Padang Kota. OP dia ialah abg Silmi. Tajuk dan tema pre-wedding dia orang 'Desa turun town,terjumpa cinta dengan anak mami" dgn latar belakang 60an.
Aku hanya dapat shoot sikit2 aje sbb ramai sgt pro yang dok sibuk ambik. Sambil2 dok belajar setting sendiri, ada gambar over dan underexpose. Takpalah hari tu aku ada belajar beberapa perkara yang baru.

Kepada kedua bakal pengantin, kami doakan semoga selamat kejinjang pelamin.
The continue journey love story "Mat Desa dan Cik Yah" boleh tengok di web abg Silmi http://www.silmisulaiman.com/


Friday, 9-Jan-2009 17:30 Email | Share | | Bookmark
Isma Haidar Emotion....


bila dah dapat camera baru, apa lagi anak akulah yg jadi model..


Sunday, 4-Jan-2009 17:31 Email | Share | | Bookmark
Shah & Linda







Saja nak try buat custom album.
Sapa2 yg terer dan expert tu tlglah bg komen, aku budak baru belajar.
Photographer- amirladong
Editor- akulah


Friday, 28-Nov-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
Kamal & Elliyana


photographer amirladong

Umpama sang pahlawan @ pendekar yang baru balik berjuang di persada tanah air yang merindui sang kekasih hati yang telah lama tidak ketemu.
Antara angle yang paling cantik sambil jelingan manja pengantin perempuan yang memukau.....tahniah amir


Thursday, 27-Nov-2008 05:51 Email | Share | | Bookmark
Sufian & Syikin


photographer amirladong

"pengantin perempuan seumpama si pari-pari yang turun dari langit, yang memakbulkan apa saja yang dipinta oleh kekasihnya"-macam Bawang Putih Bawang Merah pulak.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net